Onko elämäsi tasapainossa vai tuntuuko, että elät äärirajoilla? Tee testi!

Elämänpyörä on helppo tapa visualisoida elämäsi eri alueiden välistä tasapainoa. Näet hetkessä, mitkä osa-alueet elämässäsi painottuvat ja vievät ison osan ajastasi tällä hetkellä. Elämänpyörän avulla voit oivaltaa, millaisia muutoksia haluaisit tehdä.

Pyörän tasainen pyörimisliike on hyvä vertaus myös tasapainoiselle elämälle. Mikäli jokin kohta pyörässä painottuisi ja alkaisi kulua epätasaisesti, pyörimisliike lakkaisi hyvinkin pian. Ei ole olemassa mitään elämän ja työelämän erillistä tasapainoa, on vain tasapainoa tai ei. Me tuomme työhön sekä vapaalle aina itsemme kokonaisina, joten kaikki mitä elämässämme tapahtuu, vaikuttaa kaikkeen. Tähän elämänpyörään on valittu keskeisiä elämän osa-alueita, jotka yleensä koetaan tärkeiksi toimiessamme työelämässä.

Elämänpyörän laatiminen kestää vain hetken ja se on täysin maksutonta! Tunnista onko elämäsi tasapainossa.

Jos huomaat, että jokin osa-alue vie sinulta kohtuuttomasti aikaa ja energiaa, etkä oikein tiedä, miten lähtisit ongelmaa ratkomaan, otathan yhteyttä! Teen työkseni mm. ihmisten ajankäytön analysointia ja sen pohjalta pääsemme tekemään yhdessä konkreettisia muutoksia elämääsi!